Nogle få timer efter den anden konkurrence ved Danish MTBO Camp 2018 i torsdags ringede en af de danske deltagere til mig i telefonen, og han sagde:

”Jørgen, jeg behøver en ny PilotOne mapholder med stort board 30x30cm, inden konkurrencen i morgen. I dag kørte med min gamle mapholder fra en af dine konkurrenter. Men ved starten i formiddag, kunne jeg se, at stort set alle andre deltagere kørte med PilotOne og stort board. De kunne let placere det store A3 kort på deres kortplade, men jeg måtte folde kortet både ved start og senere ude på banen. Jeg kan jo slet ikke konkurrere på lige vilkår med de andre, hvis ikke jeg kører med PilotOne.”

Selvfølgelig kunne jeg hjælpe kunden, der efterfølgende, har bekræftet, at PilotOne med FullCarbon board gjorde en forskel for ham, og så købte han desuden et PilotOne Miry board til opgrading af den gamle mapholder.

En god historie og anbefaling for os, og den bekræfter, hvad vi selv føler, vi kan tilbyde:

En af markedets allerbedste mapholders, 3 forskellige modeller, flere farver, forskellige boards og fælles for alle mapholders:

  • Lav vægt
  • Let montage
  • Stabilt og rystefrit board
  • Pålidelig konstruktion
  • Passer som standard til enten 31,8mm eller 35mm handlebar
  • Reduktionssæt til mindre handlebar diameter

Vi bestræber os på altid at være leveringsdygtige i alle modeller og standardfarver på dag-til-dag basis, også med de forskellige boards.

Men den egentlige tak retter vi til alle Jer kunder, der de seneste 4½ år har vist os tillid og købt vore produkter, i en sådan grad, at det er en stor fornøjelse at se udbredelsen af PilotOne mapholders ved stævner, som eksempelvis årets MTBO Camp.

Kig gerne forbi vor hjemmeside: www.abelnielsen.dk, hvor produkter m.v. er beskrevet.