Djuva ID – styrker et aktivt liv

Med et Djuva ID-armbånd er du klar til at leve et aktivt liv fuldt ud.

Et aktivt liv er et stærkt liv! Et liv med fart, adrenalin, udfoldelse og ikke mindst bevægelse. Med et personligt Djuva ID rundt om håndleddet er du klar til at leve et aktivt liv fuld ud – på cyklen, når du er ude at løbe, og når du presser dig selv til det yderste. Djuva ID følger dig hele vejen – i skoven eller på asfalt!

Præcis information gør en forskel

Hvis uheldet er ude, så er hurtig og præcis information om din identitet og sundhedstilstand altafgørende. Med et personligt Djuva ID rundt om håndleddet kan andre altid få øjeblikkelig adgang til præcis information om dig og kan kontakte dine pårørende med det samme. Alarmcentralen får de rigtige oplysninger og kan anvise korrekt førstehjælp. Og når redningsteamet ankommer, kender de allerede til eventuelle sygdomme, medicinforbrug og allergier.

Nu forhandler ABEL-NIELSEN MTBO udstyr også Djuva ID-armbånd !!!

Hvorfor ???    –  Fordi vi synes rigtig godt om ideen, og den tryghed det giver. Jeg er selv styrtet – under træningsture alene i Rude Skov – Heldigvis, har jeg kunnet rejse mig selv igen, men det giver bestemt tryghed at bære Djuva ID-armbåndet. Jeg kører med mit Djuva ID-armbånd og med cykelhjelmen, hver gang jeg sætter mig op. Når jeg kommer hjem låser jeg armbåndet sammen med hjelmen. Så er begge dele klar til næste tur på MTB’en eller raceren.

 Mit Djuva ID armbånd låst sammen med hageremmen på hjelmen.

Er du fod-O-løber sætter du bare armbåndet i snørebåndene, så husker du armbåndet på løbeturen!!!

Læs mere om Djuva ID-armbåndet på deres hjemmeside: www.djuva.dk

Prisen for Djuva ID-armbåndet  er DKK 279 ved bestilling på Djuvas hjemmeside.

Vi sælger gavekort til samme pris, som du kan købe for direkte hos Djuva, så derfor handel direkte hos DJUVA, hvis du – ligesom mig – beslutter dig for at det er en rigtig god ide med sådant et tryghedsarmbånd.

Har du tid til at vente til næste stævne, hvor vi mødes, kan du købe købe et gavekort gennem os og spare portoomkostninger, fordi gavekortet ikke skal sendes. Vores pris på stævner eller afhentet på vor adresse er derfor DKK 250,-/SEK 350.

Gavekortet køber du indlagt i en fin lille æske se foto:

 

Gavekortet og den påtrykte kode, giver ret til bestilling af et Djuva ID-armbånd – model BEAT, med rem i valgfri farve.

Beskrivelse af:  Model Beat

Djuva ID’s mest populære model Beat er mest velegnet til voksne håndled. Plads til at gravere op til 6 linier med tekst.

Med gavekortet i hånden går du ind på Djuva’s hjemmeside, indtaster din bestilling, herunder præcis din valgte tekst, tlf. nr., allergier, eget slogan samt vælger farve på remmen. Djuva sender derefter dit armbånd direkte til dig med posten.

Forkæl en du holder af. Vis det.

Køb et gavekort!!!