Bestilling

Du kan bestille en PilotOne mapholder eller andre af vore produkter ved at udfylde kontaktformularen eller du kan sende en sædvanlig e-mail til Jørgen Nielsen, jni@abelnielsen.dk

Du er også velkommen til at ringe på tlf. +45 40 42 22 25, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning i forbindelse med køb.

Vi tilstræber levering samme dag som bestilling modtages. Særlige ønsker til levering, så skriv eller ring.

Vore produkter kan også ses/købes/afhentes på vor adresse: Sydskrænten 25, 2840  Holte, efter forudgående aftale pr. mail. eller telefon.

Køb og/eller demonstration ved træningsløb/stævner

Vi kommer ofte til MTBO træningsløb primært i Nordsjælland og i øvrigt til MTBO stævner rundt om i DK/S i en vis udstrækning.

Vi medbringer som regel et mindre demo-lager. Har du særlige ønsker til besigtigelse/køb af bestemte produkter, så kontakt os senest dagen inden arrangementet.

Køber du ved stævner er der naturligvis ingen porto og ekspeditionsgebyr.

Har stævnearrangører ved MTBO- eller Adventure arrangementer ønsker om vor repræsentation, så kontakt os venligst. Så drøfter vi muligheder herfor.

Forsendelse

Forsendelse sker sædvanligvis med GLS til danske adresser og Postdanmark til svenske adresser for kundens regning.

Forsendelser i Danmark:

Vi har ved levering af forsendelser i Danmark skiftet pakkeleverandør fra Postdanmark til GLS. Herved er det lykkedes os at bringe forsendelsesomkostninger ned på et fornuftigt niveau af kr. 60,-. Levering direkte til din privatadresse kan tilvælges mod yderligere kr. 20,-.

Leverancemodellen indebærer, at GLS leverer til een af sine over 1300 GLS Pakkeshops, fordelt overalt i DK, så du vil næsten altid kunne finde en GLS Pakkeshop i nærheden af dig.

Leveringstid: 1-2 hverdage.

Du bestemmer selv, hvilken GLS Pakkeshop, vi skal sende til. Vælg pakkeshop på dette link: https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops.

Mange butikker har lang åbningstid, hvilket gør det endnu nemmere at hente pakken på et tidspunkt, der passer dig. Du får besked pr. mail/sms, når din pakke er nået frem til din valgte GLS PakkeShop. Du kan hente pakken samme dag. Du kan også nemt følge din pakke online ved hjælp af Track & Trace.

Forsendelse til Sverige:

Alle forsendelser til Sverige sendes med PostNord og leveres til nærmeste afhentningssted. Der er ikke mulighed for at tilkøbe omdeling ved forsendelse til Sverige.

Forsendelsesomkostning til Sverige SEK 100.

Leveringstid: 1-5 hverdage.

Da forsendelsesomkostningerne er betydelige ikke mindst til Sverige er vi parate til at tænke ud af boksen, og vi vil så vidt muligt forsøge at finde “kurerer” (MTBO’ere som deltager i stævner, som vil kunne tage kortholderne med uden beregning).

F.eks. ved O-ringen 2018 havde vi mulighed for at sende PilotOne mapholders med én af de danske deltagere. Og vi deltager også i stævner, som eksempelvis MTBO Camp 2022 i Nordsjælland, hvor du vil mulighed for at se og prøve de forskellige modeller.

Betaling

Vore prislister er inkl. 25%’s moms.

Vi har en dansk og en svensk prisliste. Basis for den svenske prisliste er den danske x kurs 0,70.

Ved køb via mail eller pr. telefon vedlægges en faktura med betalingsinstruktion.

Ved køb direkte hos os eller på stævner modtages betaling via Mobile Pay eller i Sverige SWISH, og/eller vi får købers e-mail adresse og sender efterfølgende kvittering/faktura med betalingsinstruktion.