Året 2020 har været et rigtig træls år, når vi kigger tilbage på grund af Covid-19 situationen. Masser af MTBO stævner nationalt og internationalt har desværre  måttet aflyses.

Lige nu er vi stadig i en næsten fuld lock down situation, så selv også træningsløb må gennemføres under strenge restriktioner i lyset af forsamlingsforbuddet på max. 10 personer.

Derfor er særlige initiativer meget velkomne.

MTBO Corona Cup er et sådant initiativ – et super initiativ – fra familien Brunstedt Nørgaard.

Det giver alle mulighed for at komme i skoven, nårsomhelst, det passer i ens egen kalender.

Det tog os da heller ikke mange sekunder at bakke op, da familien spurgte, om vi var med – med et par gavekort, som en ekstra ”gulerod” – , selv om tilbuddet om deltagelse i MTBO Corona Cup i sig selv ikke er til at sige nej til.

De nærmere informationer findes på Facebook i en nyoprettet gruppe, se link neden for.

Link til Facebook gruppen:

MTBO Corona Cup | Facebook

Som vi forstår det vil alle løbskort kunne printes på A4 papir på hjemmeprinteren.

Vi vil derfor gerne give lidt ekstra forbrugeroplysning om, hvorfor vi forhandler mere end én størrelse PilotOne kortplade.

Vor standardplade ”30”:  måler 30x30cm og er udført i et let men, stabilt sandwichmaterale. Er en super allround løsning med mulighed for at montere store kort i størrelse A3 på tværs af pladen og let flytte/trække kortet under kørsel, så der kan skiftes fokus fra den ene ende af kortet til den anden. Dette er muliggjort af systemet med 3 kroge og elastikker til fastgørelse af plastfolien. (DKK 165,-)

Vor store A3 kortplade: Den er i fuld A3 størrelse og måler 41,5 x 30,0 cm. Den er også udført i samme lette men, stabile sandwichmaterale. Til forskel fra standard kortpladen er A3 pladen forsynet med velcro lukninger, da korttræk ikke er nødvendigt. (DKK 200)

Vor mellemstore ”35” kortplade: Er et mellem alternativ i størrelse og den måler 35 x 30,5 cm. Samme konstruktion som vore standardplade ”30” med kroge og elastikker. (DKK 185)

Vort super board i Carbon – ECB – Elite Carbon Board: Dette board er det ultimative. Det er helt stift og derfor er der næsten ingen rystelser i pladen under kørsel, og det gør kortlæsning lettere. Forskellen fra vor standardboard er markant, men det er heller ikke prisbilligt. Det er for liebhavere, hvor kun det bedste er godt nok og alle sekunder sparet kan læses på resultatlisten. (DKK 570)

Vort lille A4 -SPRINT board: Ja vi kan måske også kalde det vort MTBO Corona Cup board!!!  Det er i fuld A4 størrelse og med fuld velcro til fastgørelse af plastfolien. Fordi der ikke skal ske korttræk, men alene kortvend eller kortskift og derfor er velcrofastgørelsen marginalt hurtigere end elastikkerne. (DKK 160)

Valg af kortplade til aktuel træning/konkurrence: Har man valgt at kunne disponere over forskellige størrelser i kortplader, afhængig af hvilken kortstørrelse, der skal køres på til den givne træning/konkurrence, kan man skifte mellem kortpladerne, der alle passer på samme base/holder.

Men kan også ”investere” i flere baser/holdere og montere forskellige board størrelser, og så tage den størrelse board med der passer til dagens løb. (Pris på baserne: DKK 485 for model SH/DKK 510 for model AB og TB)

Selv har jeg altid 3 board størrelser på baser/holdere liggende i bagagerummet, lige klar til dagens løb. A4 SPRINT, A3 megaboard og ”30ECB” fuld carbon. Se foto:

Et oplagt julegaveønske i år kunne derfor være en ekstra kortholder med specialboard eventuelt sammen med et af de nye superhurtige SILVA OMC 66 Spectra kompasser (DKK 500).

Komplet produktsortiment og fulde beskrivelser på web-page: www.abelnielsen.dk