Ridepac’s er et kvalitetsprodukt fra den engelske virksomhed Velopac.cc

Udvalgte omslag er vist her. For alle detaljer og omslag se vor produktside på dette link: Ridepac´s – Alle detaljer

Vi har besluttet at tage “Ridepac’s” ind i vor produktpalette.

Sidste år forærede vi en “Ridepac” til Thomas Steinthal, Mikkel Brunstedt Nørgaard og Christine Reibert Hansen, som gave i forbindelse med deres individuelle medaljer ved internationale mesterskaber.

Nikoline Splittorff har lige fået en, som “belønning” for sine 3 individuelle medaljer ved WMMTBOC i Viborg, hvilket hun straks kvitterede for med bemærkningen, at det var skøøønt, så skulle hun ikke længere snige sine ting ned i Thomas’s Ridepac…

De har været begejstrerede for deres “”Ridepac’s”, og kørt med den under træning og løb i det forløbne år. Den lille vandtætte taske til mobiltelefon m.v. har faktisk vist sig u-undværlig for disse ryttere.

Hvorfor skal “Ridepac’en” være forbeholdt disse eliteryttere ???

Nej, det skal de heller ikke, og vi har mødt en efterspørgsel fra andre MTBO’ere.

Derfor har vi nu taget et parti hjem og kan præsentere disse “Ridepac’s” i forbindelse med MTBO weekenden i Hillerød/Birkerød i weekenden 16-17-18/8.

Sælges til DKK 240 / SEK 340 / EUR 32, hvilket er 30% under vejl.udsalgspris, der er DKK 300 efter “først til mølle” princippet.

Vil du være sikker på at der er en “Ridepac” til dig, så læg en mail på jni@abelnielsen.dk og skriv hvilket omslag du ønsker, så reserverer jeg én til dig, som du kan se på i weekenden. (ingen købetvang selv om du reserverer)

Sidste nyt herfra torsdag eftermiddag den 15/8, hvor der er kommet supplerende foto fra et par unge ryttere, der nyder vejret og udsigten på toppen af alperne, med ivrig brug af deres Ridepac’s. Man kan godt se, at Thomas’s er godt brugt og lidt slidt, men den har også kørt nogle ture det seneste år..

            

Thomas med sin nu 1 år gamle Ridepac “King of Mountain”, lidt slidt efter mange træningsture i baglommen 

Nikoline og Thomas nyder udsigten fra Alpetoppen med deres Ridepac’s i baglommerne

           

Nikoline med sin Ridepac “Queen of Mountain” hvilket passer bedre end noget efter de 3 x GULD og 1 x SØLV ved WMTBOC2019 i Viborg