DJUVA ID-armbånd – din sikkerhed alene derude

Det er på en trist baggrund, men heldigvis med positiv udgang, at jeg skriver dette opslag.

Mandag aften var Allerød OK’s Troels Bent Hansen (formand for MTBO udvalget og mangeårig primusmotor i udviklingen af MTBO-sporten i Nordsjælland) uheldig at styrte under en træningstur – alene -i St. Dyrehave tæt ved sit hjem. Troels har selv beskrevet uheldet udførligt på sin facebook-side. Det endte ”godt”, men Troels er dømt 3 mdrs. pause med krave.

Troels deler på facebook sine erfaringer efter uheldet, for at vi alle skal lære at tage nogen forholdsregler, når vi færdes derude.

  • Husk hjelmen
  • Husk mobilen. Husk at have installeret APP’en 112!!!

Hvad Troels ikke skriver, men han havde husket det selv:

  • Husk også dit Djuva ID armbånd, både til træning og under konkurrence

Vi er heldigvis mange, men bliver aldrig nok, der vælger altid at køre med hjelm og Djuva ID armbånd, når vi kører i skoven eller på landevejen. Selv har jeg kørt med mit DJUVA hver eneste gang jeg har været på cyklen siden købet i april 2015.

Det giver en tryghed for mig og mine pårørende, at min identitet kan konstateres umiddelbart, hvis jeg ikke selv er i stand til at videreformidle den.

Siden marts i år har vi i ABEL-NIELSEN MTBO udstyr formidlet DJUVA ID-armbånd og mange har heldigvis taget armbåndet til sig som en naturlig del af påklædningen/udstyret, når naturen kalder.

Vore sponsorerede ryttere, Andreas, Cæcilie, Christine, Mikkel, Noah og Thomas, kører også alle med deres DJUVA.

På trods af den lidt kedelige baggrund, men netop derfor, skal vi have endnu flere til at gøre som os ”der er blevet lidt klogere”, og vi kører derfor en kort tilbudsperiode på gavekort til DJUVA ID-armbåndet fra nu af og frem til efter MTBO-weekenden 23.-25./9-2016 i Rebild, hvor vi kommer med DJUVA produktet, så du kan se det fysisk og i øvrigt alle vore PilotOne kortholdermodeller og øvrige produkter.

I perioden frem til og i weekenden sælger vi gavekortet til DJUVA ID-armbånd model Beat med 23%’s rabat til DKK 190!!! – Du sparer DKK 58 ved køb nu, sammenlignet med Djuva.dk’s normalpris på DKK 248.

Pris: SEK 210/ EUR 25.

Kan du ikke vente til Rebild, sender vi dig gavekortet elektronisk. Så kan du allerede i dag gå ind på DJUVAs hjemmeside og bestille armbåndet, præcis som du vil have det. Du kan selv konfigurere armbåndet på hjemmesiden og se det endelige resultat, inden du bestiller.

Del gerne opslaget med nogen du holder af, er venner med inden for fod-O-miljøet, de færdes jo også tit alene i skoven, og DJUVA er for en sikkerheds skyld.

Se mere på www.abelnielsen.dk eller www.djuva.dk

Bestil nu på email:  jni@abelnielsen.dk

Cæcilie med djuvaIMG_6555_2-2