Kæmpestort TILLYKKE til alle medaljetagerne ved weekendens danske mesterskaber i MTBO.

Også stor tak til arrangørerne af weekendens 3 konkurrencer, hvoraf 2 gik i helt nye spændende terræner.

ABEL-NIELSEN MTBO udstyr glæder sig særligt over at se ganske mange af vore kunder køre sig på podiet i de respektive klasser med PilotOne kortholderen på styret.

Vi har prøvet at lave lidt statistik baseret på de officielle resultater fra de 2 DM-konkurrencer i henholdsvis LANG og MELLEM.

På LANG blev der iflg. vor optælling uddelt 44 medaljer, til bl.a. 35 ryttere med PilotOne på styret.

På MELLEM blev, der ligeledes iflg. vor optælling uddelt 46 medaljer, til bl.a. 36 ryttere med PilotOne på styret.

Thomas Steinthal vandt sine første DIF medaljer i seniorklassen, trods det at Thomas stadig er junior. Her podiet efter LANG. Tillykke Thomas!!!

Fotocredit: Michael Lindholm.

I august 2018 er det 5 år siden, vi startede med at importere og distribuere det tjekkiske firma, Autopilot’s kortholder produkter i Danmark og senere er Sverige kommet med, fordi vi ved egen brug fandt, at denne kortholder klart på flere punkter var alle andre kortholdere overlegen.

De store stabile kortplader, boards, let montage uden brug af værktøj m.v. har bestemt også overbevist rigtig mange danske og svenske MTBO ryttere om PilotOne’s fordele og kvaliteter kontra konkurrenternes produkter. Vil du have alle fordelene linet op, så klig venligst forbi vor web-page: www.abelnielsen.dk.

Også Adventure-Race ryttere, cykelmotionister, der kører VinterCup i DCU regi, mange høj- og efterskoler med friluftsliv og idræt på programmet har fået øjnene op for PilotOne-kortholderen, og i dag er det vor kvalificerede skøn, at vi i flere segmenter har en markedsandel over 75% i Danmark.

Markedsandelen i Sverige er ikke så høj, men vort salg er stærkt stigende, om end endnu ikke i takt med MTBO sportens stigende udbredelse i Sverige.

Undervejs i de 5 år, der er gået, har vi støttet en række af Danmarks bedste MTBO ryttere, med materiel. Det har været en fornøjelse at følge alle disse rytteres træningsiver, se dem forbedre sig og opnå flotte resultater indenlands og udenlands.

Vor brede støtte til ungdomsrytterne er ophørt, men vi bakker fortsat vore 2 bedste junior ryttere, Thomas Steinthal og Mikkel Brunstedt Nørgaard, som blev mestre ved de internationale EM og WM stævner i 2017, og vor seniordame rytter Cæcilie R. Christoffersen, som har et højt stabilt niveau og flere top-10 placeringer op med materiel. Samtidigt afprøver disse ryttere også de små og/eller store materiale forbedringer, som vor producent Radovan Mach, Autopilot løbende udvikler.

I de 5 år vort samarbejde med Autopilot har løbet indtil nu, har 2 nye ”baser” (modellerne ”AngleBoy” og ”ExtraShort”) set dagens lys, og på board siden ses hele tiden små forbedringer f.eks. indlægget under boardet for at give øget stabilitet, i materialet, senest med et FullCarbonBoard og en forbedret udskæring af plastfolioen, så der er endnu sværere for regn at trænge ind i hjørnerne. (tro mig, det kunne have været endnu værre i søndags under skybruddet på Broddingbjerg 😉). Hele tiden sker forbedringerne med respekt af bestående kunders produkter, der rent faktisk kan opgraderes f.eks. med nyt board, ny foil etc.

I vor ”after-sales-service” forsøger vi at holde et højt niveau og være på ”dækdupperne” med servicering af alle hidtidige kunder.

Lad mig afrunde med at ønske ALLE, kunder og PilotOne ryttere, og ALLE POTENTIELLE PilotOne ryttere i Danmark og Sverige en rigtig god sommer, god fornøjelse og held og lykke ved de forskellige stævner og mesterskaber ude omkring i Europa, herunder O-ringen i Sverige.