Sidste år var vi med som sponsorer ved MTB Marathon 2021., hvor over 1000 deltagere kørte skovene rundt om Hillerød tynde.  Det er vi også i år, hvor løbet køres 2. oktober. Tilmeldingen er åben endnu, men skynd dig, det er jo snart….
Vi – ABEL-NIELSEN MTB udstyr – er ret “karrige” med vore sponsorater og indtil nu har de været rettet mod danske ungdomsryttere, som over årene har været meget succesrige, taget mange medaljer ved ungdoms- og junior mesterskaber nationalt og internationalt. Navne som Nikoline Splittorff, Christine Reibert Hansen, Cæcilie Christoffersen, Thomas Steinthal, Mikkel Brunstedt Nørgaard, Morten Örnhagen Jørgensen og Noah Tristan Hoffmann har alle præsenteret vore PilotOne mapholders på fornemste vis.
Men nu afvikler Allerød OK for 2. gang, som arrangør,
Danmarks mest traditionsrige MTB event, der køres for 27. gang, søndag den 2. oktober med forventet deltagerantal på 1000 ryttere, nemlig:
MTB Marathon powered by Cannondale og SHIMANO
Da jeg har været ret involveret i arrangementet har jeg besluttet at sponsorere et antal af en af de allerbedste mapholders på markedet PilotOne fra tjekkiske Autopilot. Forhåbentligt og det er intentionen, at det skal få mange af deltagerne til også at prøve vor dejlige og udfordrende sport MTBO.
Læs mere om MTB Marathon på www.mtbmarathon.dk eller FB: https://www.facebook.com/MTBMarathon.dk
Eller på vor egen web: www.abelnielsen.dk