LÆS ENDELIG HELE INDLÆGGET OG DE MANGE FOTOS NEDERST !!!

De danske ryttere tog godt fra, da der blev uddelt medaljer i de netop afviklede verdens- og europamesterskabet i og omkring den østrigske by Zwettl.

Ikke mindre en 9 medaljer blev det til, nemlig 2 guld, 4 sølv og 3 bronze.

Utroligt flot og stort TILLYKKE til alle danske medaljetagere.

Camilla Søgaard tog GULD og verdensmesterskab på massestarten og delt SØLV på Sprinten, og beviser dermed, at hun har bidt sig fast blandt de allerbedste.

Vore øvrige seniorer Rasmus Søgaard, Oliver Friis og Cæcilie Christoffersen leverede også enkelte top 10 placeringer, men medaljer blev det ikke til.

Juniorerne kørte også om verdensmesterskaber og efter en lidt skuffende indledning på mesterskaberne, rent resultatmæssigt, kom Thomas Steinthal stærkt tilbage, og efter at have kørt en god 2. tur på herrestafetholdet, slog Thomas til med en SØLV på langdistancen og endelig en velfortjent GULD og verdensmesterskabet på Sprinten og fik dermed endelig vist de øvrige konkurrenter baghjulet. Og vi skal stadigvæk ikke glemme, at Thomas er 2 års junior og har 1 år mere i juniorklassen……..

Sara Lykke Brinch var vor repræsentant i Dame junior og fik et par top 20 placeringer.

Ungdomsrytterne, kaldet U17, viste også høj klasse og leverede flotte resultater.

Christine Reibert Hansen kørte sig til BRONZE på Mellemdistancen og SØLV på Sprinten. Super resultater efter at have døjet med skader henover foråret, men sommerferien i USA med familien har åbenbart givet god restitution, så der har været fut i bentøjet i Zwettl.

Mikkel Brunstedt Nørgaard fik BRONZE på Mellem distancen og tilsvarende på BRONZE på Sprinten. Flotte og velfortjente placeringer til Mikkel.

Endelig beviste de mandlige juniorer også at de har europæisk topklasse og kørte sig til SØLV medaljer på Stafetten. Morten Örnhagen Jørgensen, Noah Tristan Hoffmann og Mikkel Brunstedt Nørgaard udgjorde holdet.

Det skal bemærkes, at Morten Örnhagen Jørgensen var debutant ved dette internationale mesterskab og udover stafetmedaljen opnåede Morten en 8. plads på mellem og  5. plads på lang. Noah T. Hoffmann er stadig blandt de yngste i ungdomsklasserne og har derfor flere år endnu til at tage de topplaceringer på de individuelle distancer end den 9. pl. Noah kørte sig ind på lang.

De flotte resultater beviser jo samtidigt, at dansk MTBO har en virkeligt godt grundlag at bygge videre på. De er ikke mange, men kvaliteten er i den europæisk top-elite.

Neden for er indsat en række fotos primært fra FOTOBurmann.at. Rainer Burmann har taget en række superflotte actionsfotos fra Sprinten, på Militæranlægget i den lille by Allensteig – Kaufholz nordøst for Zwettl.

Det kan bestemt anbefales at kigge forbi Rainer Burmann album på Facebook via dette link: Foto Burmanns facebook album fra Sprint

Camilla Søgaard bider i sin GULD medalje og beviste under mesterskaberne, at hun også har bidt sig fast i verdenseliten. Foto: Nina Hoffmann

Christine på opløbet, og med bronzen på mellem distancen.

U17 drengene efter 2. pladsen og sølvet på stafetten.

Thomas på vej mod GULDET på sprinten, på podiet, og lidt drenge sjov mellem Thomas og Jan Hasek, CZ.

 

Christine på podiet med sin sølv og foto fra blomstercerimoni’en.

Camilla koncentreret på mod sin delte sølvmedalje, som blev delt med Martina Tichovska.

Mikkel Brunstedt Nørgaard med blomster for 3. pladsen på sprinten.

Vore glade unge medaljetagere efter sprinten.

At rytterne virkelig var flyvende under sprinten, se af dette foto af Vojtech Ludvik, CZ,  Se flere foto fra Burmann via ovennævnte link.