Vor tjekkiske producent Radovan Mach mener, at 2017 sæsonen er ved at være overstået og har på Autopilot’s facebook side lavet et opslag med et tak for 2017 sæsonen, ledsaget af dette flotte foto:

Vi vil også gerne sige tak for en på flere måder helt forrygende sæson 2017.

Forretningsmæssigt oplever vi dog fortsat stor aktivitet her i Danmark, fra såvel bestående som nye kunder. De nye kunder kommer til os fra DCU-miljøet, der kører Vintercup’s i Nord- og Midtjylland og tilsvarende i Syd- og Sønderjylland samt Fyn og fra AR-miljøet, der jo kører vinteren igennem.

Vi har netop suppleret vort varelager, så vi kan imødekomme efterspørgslen og for så vidt angår potentielle julegaver, og med den seneste sending fra Prag, fik vi også en ny portion af vort ret efterspurgte FULL CARBON board, som blev introduceret i sommer i et begrænset parti, hvoraf vi lynhurtigt solgte 20 stk. i Danmark og Sverige.

Når vi ser tilbage på sæsonen 2017 har antallet af solgte “mapholders” også langt oversteget forventningerne, og vi har i flere perioder måttet “stresse” vor producent, så vi kunne imødekomme de indkomne ordrer. Og vore svenske venner har også i stigende antal fået øjnene op for PilotOne mapholders fordele og vi har også sendt et stort antal holdere over Øresund til svenske kunder.

Tak for tilliden til nye kunder og tak til vore bestående kunder for anbefalinger, suppleringskøb m.v.

Sportsligt har vore sponsorerede ryttere alle gjort det flot nationalt og internationalt, med fremragende placeringer i World Cup, Europæiske mesterskaber og ved Verdensmesterskaberne.

Uden at forglemme nogen skal EM’erne til Thomas Steinthal (Junior M20) på Sprint og Lang og Mikkel Brunstedt Nørgaard (U17) på Lang fremhæves og så ikke mindre de 2 x WM-GULD til Thomas Steinthal (Junior M20) på Masse Start og Lang og endelig en WM-SØLV på Mellem.

Kæmpestort TILLYKKE til de 2 unge herrer

og de øvrige ryttere kørende med PilotOne på styret.

Mangler du/I julegaveideer, så kig forbi eller rundt på vor hjemmeside. Skal I sikre Jer et FULL CARBON board eller en af de nye modeller i danske og/eller svenske farver, så bestil venligst i god tid, så vi kan nå at få pakkerne frem inden juletravlheden for alvor sætter ind.

Vi sætter også en ny produktion af vore profilskårne navneskilte i gang inden for et par uger, så de også kan nå kunderne inden jul, så hold venligst øje med hjemmesiden / facebook og udnyt det særtilbud, der kommer umiddelbart efter weekenden.