Så er de her. Langt om længe og med landevejstransport i stedet for luftfragt. 14 dage undervejs fra Praha til Holte pga Covid-19.

Men, men, men – de har været værd at vente på.

Det bedste af de bedste boards. Det ultimative board:

PilotOne “Elite Carbon Board” fra Autopilot.

Frisk fra støbeformen i Praha. Producenten, Radovan Mach, har ikke hvilet på laurbærerne her under Corona-krisen, men trods isolationskrav, mundbindspåbud m.v. er de nye PilotOne “Elite Carbon Boards” færdiggjort.

20 stk. var der med i kassen, nu til salg i Danmark og Sverige til de kunder, hvor kun det bedste er godt nok.

Over årene har Autopilot, CZ introduceret flere nye mapholder-baser og en række boards, så I altid kan finde det board, der passer til den forestående konkurrence eller træning. Størrelse 30×30 er standard, men A4 eller 35×30 eller MEGA A3 kan leveres. Og materialevalg mellem standard eller forskellige carbonboards til FULL CARBON. Løbende innovation og produktudvikling for hele tiden at optimere mapholder-produkterne til glæde for MTBO og Adventure-Race udøverne. Akkurat som de store cykelkomponent fabrikker også løbende udvikler, optimerer og forfiner deres produkter.

Det nye FULL CARBON board, som kaldes ELITE FULL CARBON erstatter det hidtidige FULL CARBON board. Størrelsen er 30x30cm, og det er et forbedret og endnu mere stift board, end det indtil nu solgte. Det er coated på begge sider, dvs det er glat på begge sider og med afrundende kanter og hjørner. En virkelig opgradering til det ultimativt bedste carbon board på MTBO markedet.

Prisen på det nye ELITE FULL CARBON board (ECB) er nu kalkuleret: Den bliver som følger:

DKK 570/SEK 815/EUR 76  incl. moms 25%

Det er ikke billigt, men i den her kvalitet er boardet bestemt  “value for money”.

Jeg har selv kørt test med det nye board siden sommeren 2019, og det er bestemt et kvalitetsløft og endnu stivere end det ”gamle” FCB. Boardet kan ses og prøves hos os inden evt. bestilling.