Det er en kæmpefornøjelse for os, at kunne udgive en spændende og informativ profilside for

MORTEN ÖRNHAGEN JØRGENSEN

Morten er bestemt juni måneds MTBO rytter i Danmark og han kandiderer til verdens bedste MTBO rytter i juni, hvis en sådan nominering fandtes, men det gør det desværre ikke.

Men hvor mange i MTBO og orienteringsmiljøet kender egentlig til Mortens baggrund og historie ??? Og hvor mange uden for Vejle ???

Her medio juni, hvor WMTBOC 2021 blev afviklet i Finland, har danske medier, elektroniske som skrevne koncentreret sig om fodbold, fodbold, fodbold, lidt om folkemødet på Bornholm og lidt om oplæg til Tour de France.

Men det er gået henover hovedet på alle medier, lige bortset fra Vejle Amts Folkeblad, hvor journalist Torben Juhler har skrevet en flot, informativ og særdeles læseværdig artikel om månedens MTBO rytter: Morten Örnhagen Jørgensen, og Morten præstationer i Finland.

Du kan og bør også læse artiklen. Den er på 4 sider i den indlejrede pdf. på Mortens profilside, og du kan blade i artiklen ved at klikke videre mellem alle 4 sider nederst i de indlejrede pdf.

Så ingen undskyldninger længere for ikke at kende Mortens orienteringsmæssige baggrund og sportskarriere indtil nu, og mon ikke vi kommer til at opleve mere i de kommende år.

Du kan bare klikke på nedenstående link, så er der adgang til hele historien om Morten:

Mortens profilside på ABEL-NIELSEN MTBO udstyrs web

Morten nu også dansk mester i SPRINT og LANG DISTANCE for seniorer trods det at Morten i år er sidste års junior.