Med de nye MEGA boards har Autopilot udvidet udvalget af boards, så du måske tænker, hvilket board skal jeg vælge ???

Det spørgsmål får vi tit og vil bestemt også møde det oftere i fremtiden.

Vi har indtil videre fundet 2 modeller for at hjælpe dig med at beslutte, hvilket eller hvilke boards du skal vælge. Læs om de 2 modeller neden for:

Vort standard board “30” vil stadig være vor anbefaling nr. 1.

Med dette standard board får du et stort board, der kan rumme store såvel som mindre kort, som A4. Store kort, som eksempelvis A3 kan trækkes og rulles, men stadig rummes på dette board. Boardet er stift og stabilt og ryster ikke under kørsel.

De øvrige boards vi tilbyder er for “feinsmechere”.  Ligesom nogen fintuner, deres MTB og opgraderer med andre fine dele, kan man “opgradere” sin PilotOne mapholder med andre boards, som man kan skifte til, så de specifikt passer til de konkurrencer eller træningsløb, man skal deltage i.

Vore “superbrugere”, toprytterne Cæcilie Christoffersen, Thomas Steinthal og Mikkel Brunstedt Nørgaard har forskellige mapboards til rådighed og skifter mellem disse boards afhængigt af den konkurrence, de skal deltage i. Køres der eksempelvis sprint på et A4 kort, vælger de PilotOne sprintboardet i A4.

Vi har pr. 1/1-2019 besluttet at tilbyde 2 modeller til hjælp for valg af board.

Model 1:

Vi medbringer et antal kortplader i forskellige størrelser, A3, “35”, “30FCB” og “A4Sprintboard” monteret på en PilotOne base til de fleste stævner og /eller træninger. Så er du velkommen til at låne den board størrelse og kvalitet, du ønsker at teste, inden du eventuelt vælge at købe et ekstra eller større board end dit standard “30”. De udlånes efter “først til mølle” princippet. Send mig evt. en mail, hvis du er interesseret. Så ved du om jeg kommer i bil og har udstyret med.

Model 2:

Du kan bestille en “Board Selection Package” (BSP) bestående af 4 forskellige boards: “A3”, “35”, “30FCB” og “A4Sprint”. Se foto. Det vil ikke være nye boards hver gang, men være DEMO-boards. Så har du mulighed for at teste de forskellige boards hjemmefra i træningssituationer, men forskellige kortstørrelser m.v.

Der vil være tale om en “lejeaftale” for 1 uge af gangen. Prisen for at “leje” de 4 boards har vi sat til kr. 125,- inkl. moms pr. uge. Skal vi sende BSP’en vil der komme forsendelsesomkostninger på kr. 120,- oveni for frem- og returforsendelse.

Vi forudser, at der kan være ventetid for leje af “Board Selection Package”. I første omgang disponerer vi boards til 2 “BSP’er”, og vil derefter vurdere behovet.

“Board Selection Package” kan bestilles ved fremsendelse af en mail til jni@abelnielsen.dk