I forbindelse med præmieoverrækkelsen ved DM Mellemdistance i Grenå, lørdag den 26. juni 2021 fandt Dansk Orienterings Forbund en rigtig god anledning til at hædre det danske MTBO landshold og ikke mindst medaljetagerne.

Vi, ABEL-NIELSEN MTBO udstyr, som distributør, og producenten af Autopilot Mapholders, Radovan Mach, har nu i en årrække bakket op om specielt de unge ryttere i vor idræt, og vi fandt det også naturligt at gi’ medaljetagerne på MTBO landsholdet en lille erkendtlighed, en RIDEPAC til beskyttende opbevaring af mobilen under de mange træningsture og til GULD medaljetagerne også lidt GULDSTØV, lidt pling i form af “guld” belagte ventilhætter og en topcap, helt uundværlige detaljer på en guldmedaljetagers MTB.

Vi måtte dog gøre en forskel, for WMTBOC stævnets altoverskyggende rytter og medaljesluger, Morten Örnhagen Jørgensen, der virkelig har præsteret og taget 4 GULD og 1 SØLV ved mesterskaber, skulle selvfølgelig belønnes helt særligt herfor, hvorfor vi har forsynet Morten med det bedste af det bedste vi kan levere, nemlig 1 PilotOne AB kortholder med vort ultra stive ELITE CARBON BOARD (ECB) samt det særlige A4 SPRINT board med velcro luk. (den brune kasse på fotoet). Udstyr, der forhåbentlig muliggør, at Morten kan køre endnu hurtigere senere i år ved EM i Portugal i oktober.

Og at Morten fremad nu kører med dette udstyr, animerer forhåbentlig Mikkel og Thomas til at gi’ den en ekstra skalle på træningsturene, for de har allerede haft fordelene af at køre med dette, det bedste af det bedste udstyr.

Noah, Mikkel, Morten, Gertrud, Cæcilie og Camilla (Nikoline var fraværende), Fotocredit: Troels B. Hansen

Morten med alle de velfortjente medalje og det nye udstyr fra ABEL-NIELSEN MTBO udstyr. Fotocredit: Privat foto.