De første FULL CARBON boards, hjemtaget til DK, blev solgt på et øjeblik, men vor tjekkiske producent Radovan Mach, havde et større antal med til Orleans i Frankrig, hvoraf et pænt antal var reserveret for videre transport til Holte.

De er nu i huset og klar til salg.

Skriv eller ring, hvis du vil sikre dig et af disse helt stabile og rystefrie boards.

Lige inden vi tog hjem fra Orleans foretog Radovan en “break test” af et FULL CARBON board i overværelse af Jes Steen og undertegnede. Jeg forsøgte at optage video af testen, men jeg bliver åbenbart ikke filmfotograf. Det kræver nok, at man kan finde ud af at trykke på den “røde knap”. Det lykkedes ikke for mig, så uheldigvis ingen film i kameraet.

Break testen viste dog, at boardet  selv ved et meget hårdt møde med jorden, med stort pres på kanten — ikke knækker, men i værste fald vil bøje og revne, på samme måde, som Autopilots standard boards gør i forbindelse med uheld.

Det opstod ikke farlige og skarpe kanter på boardet.

Det er også vor vurdering, at hvis en rytter udsættes for et styrt, vil board og kortholder typisk blive drejet rundt på styret, og i det fleste tilfælde vil være relativt intakt.

Det er også vurderingen, at boardet selv ved et kraftigt møde med jord eller træ vil revne, – typisk – hvor indsatsen og krogene er fastgjort gennem boardet, men det vil ikke knække i flere dele, da indsatsen under boardet, hvor krogene er fastgjort, vil medvirke til at holde boardet sammen, således at rytteren kan komme i mål.