Mikkel Brunstedt Nørgaard anvendte for første gang PilotOnes nye megastore kortplade i fuldt A3 format til VinterSerie løbet i Rude Skov /Scion i går den 10, november 2018.

Mikkel’s umiddelbare reaktion er her:

A3-kortpladen overraskede mig positivt – jeg havde troet at den ville være unødvendigt klodset, men det fungerede faktisk ganske udmærket. Jeg havde ikke problemer med, at jeg stødte på den, og jeg kan sagtens se meningen med den, hvis man ikke gider/er god til at trække i kortet. Dog tror jeg, at den anden nye kortplade, der er mellem A3 og 30×30 kan gøre det lige så godt og samtid være mindre og selvfølgelig også veje mindre. Mikkel 😉

Mikkel kørte med A3 pladen på en PilotOne AB base, der jo sidder 5 cm længere fremme end PilotOne standardmodellen SH. Dette er nok et “must”, hvis der skal være plads til den 42×30 cm store plade.

Mikkel tester videre  – også den mellemstore plade i 35 x 30,5 cm.

Selv har jeg kørt med A3 pladen til 2 træninger og 2 rekognoseringsture, og jeg er også overrasket over, hvor hurtigt man vender sig til størrelsen, og pladen influerer kun i meget begrænset grad på udsynet nedover under kørslen….. Jeg kørte også med PilotOne AB basen under A3-kortpladen.

Flere erfaringer følger snarest………….