Flere PilotOne MEGA boards i produktion og på vej til Danmark

Interessen for vore nye PilotOne MEGA boards har været overvældende, selv om de ramte markedet i Danmark i december 2018 – altså sådan lidt uden for MTBO sæsonen.

Thomas Steinthal og Mikkel Brunstedt Nørgaard vore danske JuniorChamps og vor WE rytter Cæcilie Christoffersen kørte tests med de nye MEGA board i november/december og var begejstrede og gav pæne anbefalinger. Se venligst disse på www.abelnielsen.dk under ”Nyheder” fra November og December.

En ting er dog at lade disse unge talenter køre test af disse boards, men den ultimative test har vi dog besluttet at lade gennemføre af Mr. MTBO himself, nemlig den internationale MTBO sports ”Grand Old Man” Mr. Keith Dawson.

Så i forbindelse med årets første runde af WMS serien i Fuentes  del Andalusia i Sydspanien, i den kommende weekend, vil vi give Keith et af vore ”A3” MEGA boards som supplement til det PilotOne FCB’s, som Keith dagligt kører med. Og så vil vi spændt afvente Keith vurdering af dette MEGA board efter nogle testrides. Vi håber Keiths også vil dele sine erfaringer med vore øvrige interessenter.

Vi er nu næsten udsolgt af den første produktion, såvel ”35” som fuld ”A3”, og der er kun få tilbage på lagret, men nye er undervejs fra Tjekkiet, så vi kan imødekomme efterspørgslen.

Vi forsøger nemlig ALTID at være leveringsdygtige dag-til-dag af alle vore produkter, det gælder alle vore kortholder-baser (3 modeller i 3 farver) og alle vore boards.

Vi har prøvet at skabe et nyt overblik af vore boards med sammenlignende foto af vore mest solgte boards og magnetic foils. Se foto:

Øverst fra venstre ses:

”30” standard board (30x30cm), ”30FCB” FullCarbonBoard (30x30cm), ”35” MEGA board (35x30cm), ”A3” MEGA board (42x30cm) and “A4-SPRINT board”. Magnetic Foils fås i  30×30, 35×30 and A3. Og kan tilklippes med en alm. saks til A4 og kan eftermonteres på de fleste boards. Monteringsvejledning her:

Monteringsvejledning: Magnetic Foil