DM weekenden i det midtjyske er vel overstået.

Læser man FB opslag og lytter man på vandrørene har det været en pragtfuldt weekend begunstiget af rigtig godt vejr. Man får næsten associationer til den weekend de danske landmænd hver år holder åbent hus og lukker køerne ud på græs, hvor de kåde og glade springer afsted på det grønne græs.

Gode arrangementer af klubberne, Horsens OK, OK PAN, Aarhus, Randers OK og Viborg OK.

Velbeskrevet på DOF’s hjemmeside, så vi “nøjes” med et par fotos her af podierne i D21 og H21: Fotocredit.DOF

Stort TILLYKKE til medaljetagerne, Camilla, Nikoline og Cæcilie, der jo for få dage siden sammen leverede WM GULD medaljer i Finland ved WMTBOC.

Og stort TILLYKKE til medaljetagerne, Morten, Mikkel og Thomas, der kæmpede tæt om medaljerne og kom i mål inden for 40 sekunder efter 1 time og 35 min i skoven. 2 sidste års juniorer, der henviste Thomas, der er 1. års senior, lover godt for dansk MTBO’s fremtid.

I øvrigt dejligt for en distributør af en af verdens allerbedste kortholdere, nemlig PilotOne fra Autopilot, CZ, kan nikke genkendende til helt utrolig mange af medaljetagerne ved årets mesterskaber, ja i det hele taget af deltagerne i årets DM weekend. Tusind tak for den tillid i derved viser ABEL-NIELSEN MTBO udstyr og producenten Radovan Mach, Autopilot CZ.