COVID-19/CORONA SPECIALTILBUD TIL ALLE SVENSKE
2020 har været et helt specielt år for os alle. Et rigtig træls år, for vi er alle blevet forhindret i at gøre en lang række af de ting, vi holder rigtig meget af — bl.a. at dyrke vor yndlingsidræt MTBO.
Rejserestriktioner har desværre medført aflysninger af stævner m.v.
Vi – ABEL-NIELSEN MTBO udstyr – plejer at være på plads ved 1 eller 2 svenske stævner om året, så I – svenske MTBO’ere – kan besigtige vort store udvalg af PilotOne kartställ og -boards og have mulighed for at købe uden forsendelsesomkostninger ved disse stævner.
Det har vi ikke kunnet gøre i år pga COVID-19, men nu giver vi Jer en special mulighed for at købe PilotOne kartställ og -boards uden tillæg af forsendelsesomkostninger.
Bestiller I hos os i perioden frem til den 20. oktober 2020 for mere end SEK 750,oo sender vi uden tillæg af forsendelsesomkostninger.
Vi har netop fået nye kartställ og boards hjem fra Tjekkiet, så vi kan levere fra dag til dag af alle vore modeller og alle typer boards.
Specielt på board-siden sælger vi mange A3, og vi har også set en fin efterspørgsel på vort nye ELITE CARBON BOARD (ECB). Det er ikke billigt, men et super, duper board, hvor der ikke er sparet på kvalitet, dvs stivheden og finish’en i coatingen. Bedre bliver det næppe.
Besøg vor hjemmeside: www.abelnielsen.dk og se det store udvalg af PilotOne og andre produkter.
I bestiller ved at sende en mail til jni@abelnielsen.dk.
I er også velkomne til at stille uddybende spørgsmål til os inden evt. bestilling på samme mailadresse.