Som lovet ville vi snarest vende tilbage med en praktisk test af den nye PilotOne model ES = ExtraShort og den nye carbonforstærkede board “30C”.

Testen blev gennemført i går ved Vinterserien i Grib Skov Nord, hvor Cæcilie Christoffersen kørte med den nye 8,5 cm høje PilotOne ES monteret med et nyt “30C” board. Det var på den lange damebane på 18 km, som Cæcilie gennemførte på 1:33. Våde, glatte og mudrede forhold.

Cæcilie vurderede efter løbet, at ES modellen sidder godt fast, tættere på styret end de øvrige PilotOne-modeller.

Det betyder mindre plads mellem kortpladen og styret og i går med kortvend og handsker, var det lidt mere besværligt at vende kort og hæfte elastikker end ved SH modellen, som er Cæcilies foretrukne PilotOne model. Den lavere højde over styret betyder også at knæene kan støde imod kortpladen ved stående kørsel.

Vurderingen af “30C” boardet var, at det er meget stift og det roterede let og effektivt. Det virkede, som om der næsten ingen friktion var, trods mudder og skidt fra skovbunden. Boardet var helt nyt, så der skulle jo under alle omstændigheder have været begrænset friktion. Cæcilies umiddelbare konklusion, at boardet er godt, marginalt bedre end standard, men at det bør testes yderligere nogen gange på Cæcilies sædvanlige PilotOne SH model inden Cæcilie kommer med sin endelige vurdering af om carbonindlægget berettiger til merprisen på DKK 50.

Vi skal nok vende tilbage med yderligere “brugeroplevelser”, efter yderligere tests.

es with 30C

PiloOne ES monteret på “30C” board.