Cæcilie på podiet i 2 afd Sram liga

Cæcilie leverede igen en flot præstation i Sram ligaens 2. afdeling og blev 2’er. Spændende at se, hvad den nuværende form betyder for præstationerne under den kommende uges MTBO Camp i Åhus.

Camilla Søgaard var desværre uheld under sine forberedelser til løbet i Hammel og væltede i et sving. Hun slog den ene albue af led. Den er lagt i gips i 2 uger, så Camilla kan ikke køre under MTBO Campen. Super ærgerligt.

Ellers bliver det spændende at se, hvad de øvrige danske landsholdryttere kan præstere i Skåne. Nina Hoffmann, Andreas Bergmann, Allan Jensen og Rasmus Søgaard er alle på startlisten.

Det bliver også spændende at følge vore talentfulde unge ryttere, Christine Reibert Hansen, Oliver Friis, Thomas Steinthal og Mikkel Nørgaard.

MTBO Campen 2016 har modtaget over 250 tilmeldinger.

Udover at være en pre sæson samling, med masser af socialt samvær, er der 2 WRE (World Ranking Events) løb på programmet i sprint og mellemdistance. Her vil vore danske ryttere kunne måle sig med verdenseliten fra lande, som Rusland, Tjekkiet, Østrig, Frankrig, Italien, som alle står i startboksene og vil kæmpe til de sidste centimeter.

Det bliver spændende at følge den aktuelle form hos vore ryttere.