STØRRE bli’r det ikke !!!

WMTBOC 2019 er netop afviklet i og omkring Viborg i den forløbne uge.

5 konkurrencer på én uge !!!

Et meget hårdt program, der stiller store fysiske og mentale krav til udøverne.

Forventningerne til de danske ryttere var høje og skruet op, specielt fordi mesterskaberne afvikledes i danske terræner, og selv om rytterne er uden forhåndskendskab til terrænerne, da disse har været ”lukket” for konkurrencer i mindst 5 år.

De danske ryttere skuffede ikke.

Fotocredit: “Foto Burmann”. For øvrige skidegode actionfoto fra Rainer Burmann, se dette indlæg: Foto Burmanns fotos af danske atleter fra WMTBOC 2019

11 medaljer kørte de danske seniorer og juniorer hjem.

  • 5 x guldmedaljer fordelt på 4 ryttere (Nikoline, Thomas, Christine og Annika)
  • 3 x sølvmedaljer fordelt på 3 ryttere (Camilla, Nikoline og Thomas)
  • 3 x bronzemedaljer fordelt på 4 ryttere (Camilla, Thomas, Noah og Mikkel)

Camilla Søgaard sikrede sig bronze og sølv på hhv ”MIDDLE” og ”MASS START” i senior ELITE

Nikoline Splittorf blev mesterskabernes JUNIOR DRONNING med 3 x guld ”MIDDLE”, ”MASS START” og ”RELAY” og 1 sølv på ”SPRINT” i klasse ”WOMEN 20”

Thomas Steinthal vandt medaljer i alle konkurrencerne 2 x guld på ”SPRINT” og ”MASS START”, 1 x sølv på ”LONG”og 2 x bronze på hhv ”MIDDLE” og ”RELAY”.

Mikkel Brunstedt Nørgaard tog en 4. plads og dermed podieplads (de 6 første) i ”MIDDLE” efter et stærkt løb, hvor han ved radioposten havde teten.

JUNIORERNE, der supplerede, og bidrog flot til medaljerne i ”RELAY” var i:

W20, Christine Reibert Hansen og Annika Henriksen, der kørte flot på 1. og 2. tur og overdrog til Nikoline Splittorf, så Nikoline flot kunne sprinte sejren og guldmedaljerne hjem med et forspring på 1 sekund efter 1 time, 31 minutter og 31 sekunders samlet kørsel.

M20, Noah Tristan Hoffmann, og Mikkel Brunstedt Nørgaard, som begge kørte flotte og solide 1. og 2. ture, og afleverede til Thomas Steinthal, som 3. hold, men på dagen var tjekkerne og finnerne samlet set hurtigere og de danske juniorer sikrede sig bronzen.

Konklusionen er, at de danske MTBO-ryttere hører hjemme i toppen af verdenseliten.

STORT TILLYKKE MED resultaterne – alle sammen

o – o -O – o – o

Vi,  –  ABEL-NIELSEN MTBO udstyr og Autopilot, Mapholders, CZ –  har tidligere gennem et par år støttet primært de danske junior- og ungdoms ryttere på landsholdet, som materiale sponsorer, og i de seneste år koncentreret støtten omkring Thomas Steinthal, Mikkel Brunstedt Nørgaard og Nikoline Splittorf.

Derfor er det selvfølgelig med en betydelig stolthed, at vi oven for kan opremse og fremhæve de rigtig STORE danske præstationer, der bl. a. repræsenterer vort brand Autopilot’s PilotOne kortholdere på så fornem vis.

God vind fremover og fortsat held og lykke på de brede hjul i skoven m.m.

Radovan Mach/Jørgen Nielsen