Model “30”  kalder vi den kortplade, det board, som leveres som standardboard ved køb af en nyt PIlotOne kortholder uanset model. (tidligere kaldte vi det “30-RFDL”)

Navnet fra Removable Foil med 3M Dual Lock Velcro vedhæftning.

boards_2014

På den ene side hæfter folioen med 3 stk. 3M Dual Lock Velcro, og på de 3 øvrige sider hæfter folien med små elastikker på 3 alu-kroge.

Simpelt, men gennemtænkt. Folioen kan afmonteres og rengøres let i lunkent vand.

Øvrige fordele vedPilotOne’s mapboards er:

  • stort board på 30×30 cm
  • bedre stivhed med den indsatte sorte plastik-firkant
  • trods indsatsen stadig et superlet board
  • ingen nedbøjning i hjørnerne
  • let montering af kort
  • ingen trykknapper
  • mulighed for at rykke A3 kort under kørsel, så du sparer kostbare sekunder ved kortfold m.v

Kortfold er en “tidsrøver” under konkurrencer. Her har du muligheden for med lidt øvelse, at trække store kort fra side til side under kørslen. A3 kort monteres på tværs og fokuseres efter baneforløb. “Overflødigt kort “rulles” ikke “foldes” og elastikkerne fastgøres rundt om rullen. Under kørsel kan du ændre fokus for baneforløbet ved at løsne elastikkerne i begge sider af boardet og trække kort under folioen efter baneforløb. Efter korttrækket “rulles” kortet på ny og elastikkerne fastgøres igen.

1446390655[1]

Her ses egen PilotOne AB kortholder med standard  model “30”  board (RFDL-board), let skråtstillet for at optimere læsevinklen.

Boardet kan fås med en CARBON indsats i stedet for plastikindsatsen.

Modellen “30C”  board’et er endnu mere stift, marginalt lettere og marginalt bedre friktion, men det er stivheden, der gør dette board bedre end standardversionen.

Dyrere materialer gør, at dette board koster DKK 40 / SEK 50 mere end standard “30” modellen. Kan leveres i stedet for standard “30” mod betaling merprisen.

Carbon_reinforcement

Foto af model “30C” med carbon

 “Model 30” – boardet kan fås i en særlig Compass Extension model. Der er en lille ekstra finger på board’et, hvorpå et lille kompashus kan monteres. F.eks. et af MOSCOMPASSERNE, se siden for disse.

Nedenfor ses et Extension board oppefra med et kompashus monteret.

Compass_extension3